Regulament GTA SA:MP (RO)

In jos

Regulament GTA SA:MP (RO) Empty Regulament GTA SA:MP (RO)

Mesaj Scris de Tranda la data de Lun Dec 22, 2014 2:09 pm

Regulament GTA SA:MP


1.1. Regulament General


Nu vă aşteptaţi ca operatorii server-ului să vă răspundă imediat. Nu insistaţi dacă nu aţi primit niciun răspuns sau răspunsul dorit nu este cel aşteptat.
Cei ce spun 'post, ne vedem pe forum' vor fi sanctionati cu mute 30 de minute.
Este interzis abuzul de eventualele disfuncţionalităţi ale server-ului care ar putea aduce BANI sau orice alt bun jucătorului respectiv.
Orice problemă sau neînţelegere ce îşi are locul înafara topicului jocului în general poate fi raportată unui Administrator.
Nu răspundem de conturile pierdute şi nu vom oferi niciun fel de ajutor în legătura cu recuperarea lor decât in cazuri speciale.
Bunurile jucatorilor inactivi mai mult de 10 de zile, ce nu au facut o cerere de inactivitate vor fi confiscate, indiferent de provenienta acestora(din joc sau donatii).
Părăsirea definitivă a jocului va duce la suspendarea oricărei funcţii administrative cât şi speciale.
Orice abatere de la regulament va fi pedepsită conform regulilor în vigoare.
Nu este permisă folosirea a două conturi simultan.
Nu sunt permise modificările jocului ce pot afecta modul de joc.
Nu este permisă acționarea pe oricare din teritoriile pe care se desfășoară un război atât timp cât jucătorul nu este mafiot.


1.2. Limbajul şi Comunicarea


Jignirea sau Discriminarea oricărui jucator nu este permisă în niciun caz. Orice insultă trebuie raportată adminului sau prezentată forum-ului însoţită de dovada corespunzătoare.


1.3. Fraudarea şi Trişarea


Orice încercare de fraudare a demersului jocului prin folosirea metodelor nepermise este interzisă şi va fi pedepsită prin suspendarea temporară sau permanentă a contului, în funcţie de gravitate.
Nu răspundem de interzicerea neaşteptată a IP-ului(ca logarea pe un cont suspendat).
Încercarea repetată de conectare introducând parola greşită va duce la suspendarea IP-ului timp de 15 minute.
Abaterea de la regulile evenimentelor impuse de organizatorii acestora este interzisă iar Administratorul are tot dreptul de a acţiona asupra jucătorului.
Orice încercare de falsificare de dovezi va duce la suspendarea contului jucătorului şi interzicerea definitivă a conectării IP-ului corespunzător pe oricare din server-ele Support-Tutorials.
În cazul în care contul jucătorului suspendat nu este reinstaurat după perioada suspendării, jucatorul are dreptul de a aplica o cerere unban pe forum.1.4. DeathMatch


DeathMatch-ul este complet interzis şi constă în uciderea în masă fără niciun motiv, iar practicarea acestuia se pedepseşte.
DeathMatch este permis doar atunci când jucătorul respectiv participă la o acţiune de jefuire sau război.
Uciderea oricărui jucător care se află în cadrul unei zone guvernamentale nu este permisă în niciun caz.
Drive-By este permis doar atunci când şoferul nu participă prin utilizarea oricărei arme.
Drive-By este permis pe pieton doar ín mafii şi doar la war.
Drive-By este permis ca pasager pe o masina cu armele ak47 / mp5 / m4 asta in cazul mafiilor si departamentelor. In cazul factiuniilor pasnice este strict interzis. DB-ul este interzis pe un pieton sau DB ca sofer.
Drive-By nu este permis pe un pasager sau ca sofer.
Daca cineva detine hidden pe un vechiul personal si nu are VIP acel bun ii va fi confiscat. In caz ca ati cumparat masina cu hidden sunteti obligati sa ii schimbati culoarea daca nu aveti VIP pentru a nu vi se confisca masina.Regulamentul va fi modificat constant.

Kurt Kobain a scris:"Prefer să fiu criticat pentru ceea sunt decât iubit pentru ceea ce nu sunt."

Titu Maiorescu a scris:"Toate hotărârile importante trebuie să le iei singur, din adâncul individualității tale, fără influența altora."

Vad cu o oarecare uimire cum toti aia care au in comportament o doza mare de nesimtire o intregesc dandu-se nevinovati si plangand pe aici ca au fost nedreptatiti.
Tranda
Tranda
Fondator
Fondator

Varsta : 20
Localizare : Rai

http://support-tutorials.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum